Uggla... natt. Ugglenatt. Nattuggla. Hej.

Ah, så var det natt igen. Jag skulle vilja påstå att jag är en nattens man. Kanske inte lika fullfjädrad nattvarelse som en vampyr eller Batman, men ändå. Tanken var väl egentligen att jag skulle krypa till kojs redan för en timme sen, eller två. Men återigen, som så många andra nätter, fann jag det mycket mer underhållande att göra absolut ingenting.

 

De som känner mig vet att jag mer än gärna drar mig för att gå upp på morgonen och således är jag ingen morgonmänniska. Att sova är ju förbaskat skönt, men av någon outgrundlig anledning så tycker jag bara det på morgnarna. Jag gör oftast inte ett smack, förutom att skriva av mig, på nätterna. Jag kanske ser en film, kör ett serie-maraton eller bara hänger på Facebook och beklagar mig över att ingenting roligt händer där längre. Men jag drar mig ALLTID för att gå och lägga mig. Alltid. Och på riktigt så stör jag mig på det. Kanske är en grown-up-thing. Det kanske kommer med åren. Eller så gör det inte det. Whatevah’

 

Imorgon bär det av till Helsingborgsfestivalen ett par timmar. Ska bli spännande att se vad Magnus har hittat på, jag vet iallafall att jag ska se The Sounds. Maja Ivarsson kan va riktigt porrig. Jag håller tummarna. Alkohol skall förtäras. Surprise.

 

Såg förresten Harry Potter idag. Klart godkänt.

 

Later!


Strawtown

Tillbaka i Halmstad efter 4 helt underbara veckor. Som jag sa till mina kära vänner på Campen så är det dock inte Norrköping som stad som ger mig den där känslan av välbehag jag får varje sommar. Nej, det är just Stadium Sports Camp som event, alla deltagare, alla ledare och den atmosfär som omger hela Himmelstalundsfältet och dess byggnader.

 

T.o.m. Handboll som år efter år vägrar ge vika för våra ramsor och våra försök att sprida glädje fyller sin funktion under dessa veckor. ”Without evil there can be no good” heter det väl?

 

Skämt åsido, åter till det egentliga ämnet – jävlar vad jag trivs i Halmstad. Även om det tär på min fysiska hälsa med tanke på all alkoholkonsumtion som jag tyvärr TVINGAS in i så känner jag mig så sjukt mycket fräschare, så sjukt mycket livfullare när jag väl sätter fötterna på Halländsk mark.

 

Nu går man mest och väntar.. Snart sätter det igång. Halmstad Högskolas Nollning 2011. Bara de sista förbereldelserna kvar, sedan är vi där. De där 10 dagarna vi har förberett oss för i ett halvår. Nervositet, förväntan, förhoppning och nyfikenhet är nog ganska beskrivande ledord för allas våra känslor inför uppgiften och med ord som ”Det kommer inte bli som ni tänkt. Det kommer bli kaos” direkt riktade mot oss från våra överhuvuden så går vi absolut stärkta in i fighten.

 

Utöver det så var jag och Linn på möte igår, med kårordförande och vice kårordförande. Motvinden på väg upp igen, alltså Halmstad Högskolas skoltidning. Ska bli sjukt spännande, nu gäller det bara att presentera ett oemotståndligt förslag för kårstyrelsen och sedan kan vi kalla oss chefsredaktörer. Ballt!

 

 

Alkoholen väntar. Adios.


RSS 2.0